Kvinne over 35 som vil være testkandidat for nytt treningskonsept?

Eirik Sandvik styrketrening

Etter jeg søkte testkandidater til det nye treningskonseptet, fikk jeg en del tilbakemeldinger fra kvinner som syns det var «dumt» det bare gjaldt for menn. 

Opprinnelig var planen et rent konsept for menn da det nettopp har vært menn som har kontaktet meg angående spesifikk trening som passer for «de eldre». 

Problemområdene som kommer med økende alder gjelder naturligvis for begge kjønn. Og siden flere kvinner har kontaktet meg nå, tenker jeg det er fair å åpne opp muligheten for begge kjønn.

Det positive med dette på sikt er at jeg kan bruke erfaringen og resultatene til å best mulig tilrettelegge fremtidige konsept for både kvinner og menn. Vinn-vinn, tenker jeg. 

Jeg åpner derfor opp for at du som kvinne også er velkommen til å melde deg på som testkandidat. 

Så, da repeterer jeg kravene for deltagelse fra det opprinnelige innlegget under.

Krav for å delta: 

  • Du er over 35 år 
  • Du er villig til å trene beina/underkroppen sterk, med alternativer til knebøy og markløft (det vil si, du trener IKKE klassiske markløft og knebøy). 
  • Du vil trene overkroppen sterk “som normalt”. (Det vil si, JA du kan trene benkpress). 
  • Du er villig til å trene mobilitet- og stabilitetsøvelser (integrert i styrkeøktene) som forebygger skade og som mest sannsynlig er med på å rehabilitere problemområder som allerede er tilstede (problemer med knær, korsrygg, skuldre og nakke). 
  • Du er villig til å trene 3 styrkeøkter i uka over en 8 ukers periode. 
  • Du er etter de 8 ukene er gjennomført villig til å fortelle om resultatene du har oppnådd med programmet, på video, som jeg kan bruke på mine nettsider/fremtidig markedsføring. (Her er det rett og slett bare å besvare noen spørsmål mens du filmer deg selv med telefonen. Tar deg 2-5 minutter.)  

Når starter opplegget? 

Opplegget starter mandag. 28 mars. 

Er det bistand underveis?

Spørsmålsbesvarelser og video-coaching (tilbakemeldinger på treningsklipp du sender inn - valgfritt) er inkludert i opplegget.  

Du vil delta, så hva gjør du nå? 

Om du er interessert i å trene deg sterk og funksjonell på en litt alternativ måte, og ellers godtar kravene som nevnt over, kan du sende meg en mail til eirik@styrkecoach.no der du gir en kort introduksjon av deg selv og hvorfor du tenker du er en passende kandidat til opplegget.

Sterk hilsen

Eirik SandvikEldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres