Starte NYTT treningsprogram til uka? (STERK MANN lanseres i morgen!)

Eirik Sandvik

Er du gira på et nytt treningsopplegg fremover? 

Nå som det lettes noe på covid-tiltakene og treningssentre er igang med å åpne igjen, kan man si det er god timing at STERK MANN lanseres i morgen - og bestiller du i løpet av morgendagen, sparer du i tillegg 500,-

Programmet kombinerer klassisk styrketrening med bevegelighetstrening, samt flere typer utholdenhetstrening – og gjør deg helhetlig sterk - rett og slett gjennomtrent.

For mer info om programmet og bestilling – KLIKK HER

Nyttig info: 

 • STERK MANN er et 12 ukers treningsprogram som progressivt trener deg STERK. Programmet er oversiktlig – og med 61 korte og konkrete videoklipp som demonstrerer alle øvelser i programmet – er det også enkelt å forstå. 

 • Opplegget er inndelt i 3 faser, der hver fase bygger på forrige fase.

 • Hver fase har en varighet på 4 uker. 

 • Du trener 5 økter i uka. Hver uke inneholder 3 styrkeøkter, 2 utholdenhetsøkter (en økt med rucking og en økt med sirkeltrening, eller alternativer til disse), samt en solid oppvarming/bevegelighetsrutine som gjennomføres før hver styrke- og sirkeløkt. 

 • Strukturen på alle fasene er lik, men du møter nye og mer krevende øvelser fra fase til fase.

 • Styrkemessig er opplegget basert på lineær progresjon, som vil si at du øker belastning fra økt til økt. Fase 1 starter med flere repetisjoner per sett, og herfra reduseres antall repetisjoner per uke, slik at du enklere kan legge på mer belastning. Dette gjelder for hver fase, slik at du enkelt oppnår fremgang med øvelsene du trener. Programmet baserer seg rett og slett på det tidløse treningsprinsippet - progressiv overbelastning - som garantert gjør deg STERK! 

 • Siste uke i Fase 3 avslutter med en maks-test i utvalgte baseøvelser (benkpress, frontbøy til boks og sumo-markløft respektivt), der du tester din maksimale styrke (om ønskelig).

Inkluderer 12 uker support og video-coaching 

For å sørge for at du får mest mulig ut av programmet, hjelper jeg deg med det du måtte lure på i 12 uker fra du starter programmet. Du kan i tillegg sende inn så mange videoklipp du måtte ønske, for å få konkret feedback på treningen din. (Erfaringsmessig er tekniske korrigeringer en nødvendighet for de fleste.) 

Du trenger ikke tilgang på treningssenter

Programmet er lagt opp med tanke på situasjonen vi er i, slik at du fint kan følge programmet uten tilgang på treningssenter. Det krever derimot at du har tilgang på noe treningsutstyr, aka. et basic hjemmegym. Det vil si:
 • Et power-rack (alternativt et benkpress/knebøystativ + et door gym til chin-ups/pull-ups)
 • En flat treningsbenk 
 • En vektstang og vektskiver
 • Frivekter
 • En solid sekk og et lite utvalg kettlebells (til rucking, en av utholdenhetsøktene) - kan sløyfes om du heller foretrekker løping
 • Treningsstrikker. 
 • Ab-wheel (du kan alternativt bruke en vektstang og vektskiver).
Er du klar?  

Har du vært «stuck» en stund og ønsker en konkret plan å følge fremover for å komme i solid form?

Eller er det å sikre «sommerformen» som frister aller mest om dagen? 

Da har du isåfall en gylden mulighet til å spikre planen NÅ og sette igang fra og med førstkommende mandag!
 
For mer info om programmet og bestilling – KLIKK HER

Jeg ser frem til å jobbe sammen for å ta treningen din til nye høyder! 

Sterk hilsen 
Eirik Sandvik

P.S. Om du har en tendens til å sitte på gjerdet («utsette det du uansett kommer til å starte med»), er det greit å vite at du sparer 500,- om du bestiller STERK MANN innen morgendagen. 


Eldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres