BLI DIN EGEN STYRKECOACH - et 3 timers videokurs for å bli STERK og SELVSTENDIG!

Med kurset «BLI DIN EGEN STYRKECOACH» lærer du hvordan du trener styrke på riktig måte, sånn at du blir sterk i kroppen og selvstendig i din egen treningsprosess. 

Kurset inkluderer 12 uker oppfølging der jeg svarer på alt du lurer på i forbindelse med kurset, og du kan i tillegg sende meg videoklipp av din egen trening for å få konkrete tilbakemeldinger på justering av din tekniske utførelse. Dette sørger for at du får maksimal effekt ut av hver øvelse du trener!

For å bestille kurset - klikk her.

Hva lærer du? 

Kurset lærer deg alt du trenger å vite for å bli trygg på styrketrening. Du lærer riktig teknikk i alle fundamentale styrkeøvelser, samt hvordan varme opp og trene sentrale områder for å prestere best mulig under treningsøkter, og ikke minst unngå typiske skader og smerteproblematikk. 

Effekten av det du lærer, er at du tar eierskap over din egen treningsprosess. Du lærer nok at du blir din egen styrkecoach. For å få til dette i praksis, må du terpe på teknikker på egenhånd, til det sitter. For å sørge for at du får maksimalt utbytte av kurset og får innlært teknikkene på best mulig måte, har jeg valgt å inkludere hele 12 uker med support der du kan stille meg spørsmål på alt du lurer på, samt få konkrete tilbakemeldinger på din egen treningsteknikk (dette skjer via innsending av treningsklipp du tar av din egen trening).  

Hvem er det for? 

Kurset er for deg som vil mestre styrketrening og som vil lære hvordan du trener kroppen sterk uten skade. Kurset er rett og slett for deg som vil ha en solid verktøykasse innen styrketrening, som vil gagne deg resten av ditt liv.

Dette får du: 

- 3 timer videoinstruksjon 

Emnene er: 

  • Fundamentet
  • Oppvarming
  • Hofte- og Rumpetrening
  • Kjernetrening
  • Markløft (og varianter)
  • Knebøy (og varianter)
  • Benkpress (og varianter)
  • Ekstra beintrening
  • Ekstra overkroppstrening

- Kompendiet «Treningsprogrammering og Metoder». Her får du en PDF-fil på 90 sider som lærer deg grunnleggende treningsprinsipper og metoder. Du blir vist hvordan du setter opp og tilpasser dine egne effektive treningsprogrammer, på en enkel måte. 

- 12 uker med personlig oppfølging: I 12 uker kan du spørre Eirik om alt du lurer på i forbindelse med kurset. Du kan i tillegg sende inn tekniske videoklipp for konkrete tilbakemeldinger på justeringer, slik at du får optimalisert din egen treningsteknikk. Support-perioden gjelder fra bestillingsdato.  

Hva koster det? 

Kurspakken inneholder 3 timer med videoinstruksjon der jeg personlig viser deg hvordan du trener styrke på riktig måte i praksis, et treningskompendie som viser deg hvordan du setter opp dine egne treningsprogrammer (et verktøy du kan bruke resten av livet), og ikke minst 12 uker med meg som din støttespiller for å kvalitetssikre treningsteknikken din. Om du vil sette opp et privat styrkekurs, der vi går igjennom det meste av kursinnholdet på 3 timer live, 1 til 1, er prisen 14 990,- Prisen for BLI DIN EGEN STYRKECOACH, en «gjør det selv»-kurspakke, er kun 4990,-  En lav kostnad for å gå ifra amatør til proff hva gjelder teknisk treningsforståelse og for å få en VERKTØYKASSE du vil bruke resten av ditt liv for å trene deg, og holde deg, sterk.

Hva skjer etter bestilling? 

Etter bestilling mottar du en e-post med link til kursinnholdet. Når du logger inn på denne siden får du tilgang til hele kurset. Herfra går du igjennom filmene og begynner å terpe på treningsteknikker i praksis – og du stiller meg spørsmål når behovet dukker opp underveis. Enkelt og greit.

For å bestille kurset - klikk her.