Privat styrkekurs - med tilpasset treningsprogram og 12 uker oppfølging

Lær alt DU trenger å vite om styrketrening for å trene trygt og effektivt, få et treningsprogram tilpasset deg og ditt mål og bruk Eirik som din støttespiller i 12 uker for å integrere treningen i din kropp og hverdag. 

Sånn foregår det:

  • Vi møtes for 3 timer privatundervisning i styrketrening. Her går vi igjennom styrkeøvelser, teknikker og treningsmetoder, tilpasset dine ønsker, behov og mål. I tillegg til styrke, går vi igjennom oppvarming/bevegelighet, skadeforebyggende- og prestasjonsfremmende tiltak. Hva vi vektlegger mest, avhenger av dine preferanser. (Dette avtales på forhånd, eller underveis.)
  • Sammen utvikler vi ditt eget treningsprogram som passer deg og din hverdag – et opplegget du både vil og kan følge, for å sikre varige treningsresultater. 
  • Jeg følger deg opp i 12 uker etter kurset. Her får du svar på alt du lurer på og vi jobber med problemløsning i hverdagen. Du kan sende inn videoklipp for tilbakemelding på teknikk, og vi gjør nødvendige justeringer underveis. 

Pris: 

14 990,- (inkl. mva)

Booking:

Ta kontakt via kontaktskjemaet på denne siden der du forteller kort om hva du ønsker å oppnå. Du vil få svar med oppfølgende spørsmål. Etter vi har blitt enige om tidspunkt for gjennomføring, forhåndsbetales kurset. Registrert overføring bekrefter booking av tidspunkt, og vi møtes til avtalt tid. 

Lokalitet: 

Privat lokale i Gneisveien 4A, 1914 Ytre Enebakk